PA300-RV - integrált erősítő

Koncepció / felépítés

Az PA300-RV tervezése és gyártása teljesen a megrendelő igényei szerint történt, aminek eredményeként egy robosztus és kiváló hangú erősítő született. Az erősítő lelkét a digitális TRUEPATH csipszet adja, amely 2x300 zenei teljesítményre képes. Hangja türközi a T osztály jellegzetességeit, kristálytiszta hangok a spektrum minden részén, kiemelkedő dinamika, megfogottság, remek térleképzés mellett.
Az előerősítőben szintén minőségi Cirrus / Analog Devices / Burr Brown csipek gondoskodnak a kiváló hangminőségről. Beépítésre került az UK24 D/A konvertere és phono-előerősítő is. A hangerőt és a bemeneteket távirányítóval is lehet vezérelni.


PA300RV

A pezsgőszínű eloxált alumínium előlapon elhelyezett VU méterek a retro dizájn jegyébel kerültek fel.

Előerősítő

A következő analóg és digitális bemetekkel rendelkezik az erősítő:
Analóg bemenetek:

- 2 db phono (MC, MM)

- 6 db analóg vonalszintű

Digitális bemenetek:

- optikai (SPDIF), max mintavételi frekvencia: 192KHZ, bitmélység: 24bit

- USB, max mintavételi frekvencia: 96 KHZ, bitmélység: 16bit

PA300RV back

A bemenetek kiválasztását és a hangerő szabályzást az Analog Devices ADG1207 és a Cirrus CS3310-es kiváló minőségű audió csipek végzik. Analóg erősítőként pedig a már jól bevált OPA2353 típus került az áramkörbe. A hangerő szabályozása, bemenetek kiválasztása és a készülék ki/be kapcsolása távirányítóval vezérelhető.

Végerősítő

A kiváló hangokat a TRUEPATH TA3020-as csippel felépített T osztályú digitális erősítő szolgáltatja.Ez az erősítő híres a dinamikájáról és nagyszerűen vizsgázott a meghallgatások során. Zenei teljesítménye 300W oldalanként, torzítása: 0.05% alatt van.

open

A hangfalakat háromszoros aranyozású WBT aljzatokon lehet csatlakoztatni.

Tápellátás

A végerősítő tápellátásáról a 600VA-es toroid transzformátor gondoskodik. Ez a teljesítmény a szokásos otthoni zenehallgatás esetén több mint elégséges, továbbá a nagyobb zenei csúcsok esetére is bőséggel biztosít energiát.

Az előerősítő külön toroid transzformátorról működik, ami nagyban csökkenti az áthallást és a végerősítő által termelt vezetett zaj kevésbé van hatással az érzékeny bemeneti jelekre.

Készülékház, méretek

A készülék igen robosztus, egyedileg tervezett acél/alumínum házban kapott helyet. Méretei: 440*420*140mm.

PA300RV


Tömege:18kg.